Laatste tweets
Opleiding


Welke opleidingen heeft Sjors Moonen gevolgd?

Mijn opleiding tot orthopeed is voorspoedig verlopen. Na het behalen van mijn vwo-diploma in Vught, ben ik gestart met de studie geneeskunde in Maastricht. Na 4 jaar haalde ik mijn docteraaldiploma cum laude.

Na twee jaar co-schappen behaalde ik vervolgens mijn diploma tot basisarts. Hierna ben ik begonnen met de specialisatieopleiding orthopedie. Hierbij was ik als arts-assistent werkzaam in de ziekenhuizen in Zwolle, Sittard, Heerlen en Maastricht. Eind 2008 behaalde ik mijn registratie als orthopedisch chirurg. In datzelfde jaar ben ik ook gepromoveerd tot doctor in de medische wetenschappen.  

Specialisatie in voeten en enkelsAFCM (Sjors) Moonen ~ Orthopedisch chirurg ~ Voet specialist, enkel specialist ~ Amphia Ziekenhuis ~ Breda (Nederland)

Binnen de orthopedie ben ik gespecialiseerd in aandoeningen aan voeten en enkels. Voor deze specialisatie heb ik na mijn studie onder meer ervaring opgedaan in een ziekenhuis in Antwerpen. Daar doorliep ik een fellowship (specialisatie-stage) voet- en enkelafwijkingen. Daarnaast volgde ik een fellowship arthroscopie, dat zijn kijkoperaties in gewrichten.

Om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen binnen het vak, ben ik aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen en ga ik regelmatig naar nationale en internationale cursussen en congressen.