Laatste tweets
Overige werkzaamheden


Welke overige medische werkzaamheden doet Sjors Moonen?

Als orthopeed besteed ik de meeste tijd aan mijn patiënten. Maar daarnaast ben ik ook graag bezig met andere werkzaamheden die met geneeskunde te maken hebben. Een overzicht van enkele van mijn werkzaamheden buiten het ziekenhuis.

Stichting Service Médical

Ik doe vrijwilligerswerk voor de stichting Service Médical. Deze organisatie biedt medische ondersteuning bij grote sportevenementen. Denk aan jeugdvoetbaltoernooien, het Europees Kampioenschap inline AFCM (Sjors) Moonen ~ Orthopedisch chirurg ~ Voet specialist, enkel specialist ~ Amphia Ziekenhuis ~ Breda (Nederland)skaten, de Nijmeegse Vierdaagse en het Nederlands Kampioenschap wielrennen. Service Médical bestaat uit een groep van 175 vrijwilligers die werkzaam zijn (geweest) in de medische wereld.  

Medisch team in Holland Heineken House

Tijdens de Olympische Spelen in Beijing (Peking) in China (2008) heb ik onderdeel uitgemaakt van de medische staf van het Holland Heineken House. We zijn met een volledig uitgerust medisch team afgereisd naar Peking om medische hulp te verlenen aan de crew en bezoekers van het Holland Heineken House.
 
Medisch consulent bij voetbalvereniging Baronie Breda

Als orthopeed krijg je ook veel te maken met sportblessures. Dat is ook de reden dat ik medisch consulent ben voor een aantal sportverenigingen in de omgeving van Breda zoals de Bredase voetbalclub Baronie. Fysiotherapeuten van deze clubs, en indirect hun leden, kunnen dan bij me terecht voor vragen en medische hulp.