Laatste tweets
Sport / Hobby


Welke hobby heeft Sjors Moonen?AFCM (Sjors) Moonen ~ Orthopedisch chirurg ~ Voet specialist, enkel specialist ~ Amphia Ziekenhuis ~ Breda (Nederland)

Mijn jeugd stond vooral in het teken van voetbal. Uiteindelijk en wist ik het te schoppen tot semiprofessional voetballer bij Willem II Tilburg en MVV Maastricht. Door een blessure ben ik als voetballer nu minder actief. Hardlopen is hierdoor mijn nieuwe uitdaging geworden. Ik heb onder andere meegedaan aan de Singelloop in Breda, de halve marathon van Zwolle en de Marathon van Rotterdam en New York. De laatst genoemde is wel een heel speciale wedstrijd waar ik met veel plezier aan terugdenk.

Sportblessures

Uiteraard heb ik persoonlijk ook wel eens te maken gehad met sportblessures zoals een gescheurde enkelband en een kijkoperatie aan mijn enkel. Gelukkig belemmert het me op dit moment niet de mogelijkheid tot sporten. Mede door sportblessures ben ik in het verleden wel geïnteresseerd geraakt in het menselijk lichaam en de orthopedie in het bijzonder. Door mijn specialisatie zie ik allerlei patiënten van topsporters tot de amateur sporter. Dus ook op mijn werk ben ik eigenlijk vaak met sport bezig.