Laatste tweets
Algemeen


Welke specialisatie heeft Sjors Moonen?

Als orthopedisch chirurg ben ik gespecialiseerd in alle aandoeningen in de voet en AFCM (Sjors) Moonen ~ Orthopedisch chirurg ~ Voet specialist, enkel specialist ~ Amphia Ziekenhuis ~ Breda (Nederland)de enkel. Samen met een aantal collega’s vormen we de Voet & Enkel unit in de Orthopedische Kliniek Amphia in Breda en Oosterhout.

Sjors Moonen: voet- en enkelspecialist

Ik behandel patiënten van jong tot oud met allerlei klachten aan voeten en enkels. Dat varieert van topsporters met sportletsel tot mensen die te maken hebben met slijtage, of die kampen met klachten door een hamerteen. Dit werk vind ik leuk omdat ik mensen met klachten aan voeten of enkels vaak met eenvoudige oplossingen weer op de been kan krijgen. Soms is echter een meer complexe behandeling nodig, zoals een operatie.

Op dit gedeelte van deze website vindt u uitgebreide informatie over veelvoorkomende aandoeningen aan de voet en de enkel, zoals onder meer de hamerteen, een scheve grote teen (hallux valgus), artrose aan de enkel en instabiele enkelbanden. Daarnaast geef ik uitleg over het programma ‘Voet op Maat’. Ook kunt u onder patiëntbeoordelingen lezen hoe patiënten mijn werkwijze ervaren.