Laatste tweets
Verrichtingen

AFCM (Sjors) Moonen ~ Orthopedisch chirurg ~ Voet specialist, enkel specialist ~ Amphia Ziekenhuis ~ Breda (Nederland)
Wat is de beste behandeling voor veelvoorkomende aandoeningen aan voet of enkel?

Door de superspecialisatie hebben de orthopedisch chirurgen in het Orthopedische kliniek Amphia een grote kennis van en een ruime ervaring op het gebied van de behandelingen van aandoeningen aan voet en enkel. Deze deskundigheid waarborgt een behandeling volgens huidige richtlijnen en algemene inzichten en opvattingen. We maken ook gebruik van de modernste technieken. Hierdoor ontstaat er zo min mogelijk weefselschade en verloopt het herstel na een operatie zo spoedig mogelijk.

Spanning voor de operatie

De juiste behandeling wordt afgestemd op het klachtenpatroon en de mate van de afwijking. Uiteindelijk leidt dit tot een individuele behandeling met een zo’n optimaal mogelijk resultaat. Veel patiënten vinden het spannend om geopereerd te worden. Dat is een normaal gevoel en dat heeft bijna iedere patiënt. Goede voorlichting zorgt ervoor dat u minder angstig bent voor een operatie. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, neem dan contact op.

Via de onderstaande links krijgt u uitleg en achtergrondinformatie over de ziektebeelden en de behandelingen. Wat zijn de klachten? Hoe ontstaan ze? En wat is er aan te doen?

Een aantal behandelingen voor veelvoorkomende ziektebeelden aan voeten en enkels: