Laatste tweets
Polikliniek


Wat is de werkwijze op de polikliniek?

In de Orthopedische Kliniek Amphia werk ik samen in een team van zorgverleners waaronder een arts-assistent. Wanneer u een afspraak heeft op de polikliniek orthopedie wordt u gezien door mijzelfd, of één van de leden van ons orthopedisch team. Hierbij werken we samen om ervoor te zorgen dat u als patiënt de juiste behandeling krijgt. (bekijk sfeerimpressie op polikliniek

Invullen vragenformulier

Bij uw eerste polibezoek wordt u gevraagd om een vragenlijst in te vullen met betrekking tot uw voet- en enkelklachten. Het is belangrijk om deze lijst in te vullen, op die manier kunnen wij het verloop van uw voet- en enkelklachten volgen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld na een bepaalde operatie opnieuw de vragenlijst voorleggen, zodat we we kunnen vergelijken of uw situatie verbeterd is. En op deze manier kunnen we de kwaliteit van de behandeling in de toekomst nog meer verbeteren.

Anamnese en lichamelijk onderzoek

Tijdens het bezoek aan de polikliniek wordt allereerst een aantal vragen aan u gesteld over uw klachten. Dit heet de anamnese. Vervolgens wordt er lichamelijk onderzoek uitgevoerd. We beoordelen uw voet en/of enkel als u staat en loopt, maar ook als u op de onderzoeksbank zit of ligt.  

Het komt regelmatig voor dat we als aanvullend onderzoek een röntgenfoto laten maken van uw voet en/of enkel. Op die manier kan de aandoening volledig beoordeeld worden. Zodra een diagnose bekend is, wordt er een behandelplan gemaakt.

Wat is de werkwijze rondom een opname op de verpleegafdeling? (lees meer) 

Wat is de werkwijze op de operatiekamer? (lees meer)