Laatste tweets
Algemeen


Waarom werkt Sjors Moonen graag in het Amphia?AFCM (Sjors) Moonen ~ Orthopedisch chirurg ~ Voet specialist, enkel specialist ~ Amphia Ziekenhuis ~ Breda (Nederland)

Het Amphia in Breda is een groot algemeen ziekenhuis met veel specialisaties. Ik heb gekozen voor het Amphia omdat het een ziekenhuis is met ambitieuze specialisten. Daardoor onstaat een leuke en positieve werksfeer. Iedereen zet zich in om de patiëntenzorg en de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren.

Amphia: specialistisch en toonaangevend

Doordat het Amphia een groot ziekenhuis is, zijn er ook grote vakgroepen. Dat geldt ook voor de vakgroep orthopedie. Daardoor kunnen orthopeden zichzelf specialiseren in een bepaald vakgebied, waarbij iederen zich kan richten op één of meer speerpunten.
Op die manier kunnen we nog meer kwaliteit bieden. Binnen Nederland staat de Orthopedie in het Amphia als toonaangevend aangeschreven. Gezamenlijk streven we naar patiëntvriendelijke, uitstekend georganiseerde en kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg. 

Op dit deel van de website vindt u meer specifieke informatie over de vakgroep Orthopedie, praktische informatie over het Amphia en de samenwerking met anderen.