Laatste tweets
Orthopedie Team Amphia


 Waarom maakt Sjors Moonen graag deel uit van het Orthopedie Team Amphia?

In het Amphia in Breda werkt een grote groep orthopedisch chirurgen, ze werken samen in het Orthopedie Team Amphia. Iedere orthopedisch chirurg heeft zich gespecialiseerd in een bepaald gedeelte van het menselijk lichaam. Zij hebben grote kennis en ruime ervaring op één gebied. Orthopedie Team Amphia ~ Amphia Ziekenhuis ~ Breda en Oosterhout (Nederland)Denk aan deskundigen op het gebied van schouder, rug, knie of voet. Hierbij gaat het dus om superspecialisaties. Deze specialisaties maken het  Orthopedie Team van het Amphia toonaangevend in Nederland. 

Verder staan alle leden van ons team bekend om zijn of haar collegialiteit. Met veel enthousiasme voor de orthopedie zetten we ons gezamelijk in voor de zorg voor iedere patiënt. In combinatie met de prettige werksfeer maakt dit een fijne club om mee te mogen werken.

Voet & Enkel unit

Samen met een aantal collega’s vormen we de zogenaamde Voet & Enkel unit binnen het Orthopedie Team Amphia. Dit kleine groepje orthopeden heeft zich gespecialiseerd in behandeling van afwijkingen aan de voet of de enkel. We werken hierbij intensief samen om de patiënt de juiste zorg te geven. Denk aan gezamenlijk overleg, elkaar informeren en soms bij ingewikkelde problemen samen opereren.