Sjors Moonen, orthopedisch chirurg
Sjors Moonen

Orthopedische kliniek

"Snel weer op de been"

Bij de Orthopedische kliniek Amphia staat elke dag een team van ervaren medisch specialisten en verpleegkundigen voor u klaar. Doordat wij in gespecialiseerde, vaste teams werken en vaak dezelfde behandelingen uitvoeren, hebben wij een ruime expertise opgebouwd. Dit betreft een zorgvuldige analyse van de klachten, het stellen van de juiste diagnose en het maken van een behandeling op maat. Het motto van de Orthopedische kliniek Amphia is "Snel weer op de been". 

Wij bieden hoogwaardige zorg in een aangename en gastvrije omgeving. We maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken om voet en enkel aandoeningen succesvol te behandelen. En mochten zich onverwachts toch complicaties voor doen, dan bent u verzekerd van de zorg die in het Amphia ziekenhuis in Breda wordt geboden. Kortom de Orthopedische kliniek Amphia staat voor kwalitatief hoogwaardige zorg in een plezierige ambiance, met de veiligheid van het ziekenhuis als stevig vangnet.

Orthopedische kliniek Amphia

Hieronder staan de klantbeloften van de Orthopedische kliniek Amphia. 

Kwaliteit

Kwalitatief de beste zorg voor u is de kern van ons werk

Deskundig

Zorgprofessionals werken voor u samen in gespecialiseerde teams

Korte wachttijd

U kunt snel terecht en weet direct waar u aan toe bent 

Eigen regie

U heeft zelf de regie over uw eigen behandeltraject

Gastvrij

Vriendelijk personeel dat tijd en aandacht voor u heeft

Last van uw voet of enkel?

En wilt u weer zonder klachten deelnemen aan dagelijkse activiteiten? Uw mooie schoenen kunnen dragen? Of uw sport weer beoefenen?

Ik help u graag verder! dr. A.F.C.M. (Sjors) Moonen

Orthopedisch chirurg

076 595 1033
AMoonen1@Amphia.nl Contact opnemen